Derlon Hotel Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6
6211 HD Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 321 67 70
Fax: +31 (0)43 325 19 33
Derlon 150 years

SPECIALE EVENEMENTEN

BRUNCHEN

BRUNCHEN

Heb je zin om eens lekker te brunchen op een feestelijke zondag? Je kunt natuurlijk thuis zelf een brunch organiseren, maar je kunt er ook speciaal de deur voor uit gaan en er gewoon een klein feestje van maken.

DOWN TOWN FOODMARKET

DOWN TOWN FOODMARKET

Wij ontvangen u Down Town voor een asperge-, of wild food experience in VIA Belgica op zondag 21 november 2021.

Robert van Beckhoven

Robert van Beckhoven

Meester Patissier en Meester Boulanger Robert van Beckhoven heeft ook ons hart gestolen. Op zondag 17 oktober verrast hij u met een theatrale foodexperience. Een verrassende beleving waarbij wij u vragen van tevoren geen al te stevige maaltijd te nuttigen.

Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof

Is het tangofenomeen van Nederland sinds het koninklijke huwelijk in 2002. Geniet van zijn concert op vrijdag 26 november 2021. Uw avond start met een heerlijk 4-gangen diner voorzien van een wijnarrangement van Bodegas Salentein Mendoza.

Leoni Jansen

Leoni Jansen

Is een presentatrice, zangeres en theatervrouw. Zong voor Nelson Mandela en op het trouwfeest van kroonprins Willem Alexander en Maxima.

Sandra & Jeroen van Veen

Sandra & Jeroen van Veen

Sandra & Jeroen van Veen spelen al 20 jaar samen op zowel één als twee piano's. Op zaterdag 2 oktober 2021 geven zij een ligconcert Canto Ostinato van Simeon ten Holt in de St. Janskerk.