Derlon Hotel Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6
6211 HD Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 321 67 70
Fax: +31 (0)43 325 19 33

FEESTDAGEN

Derlon Maastricht is de perfecte locatie om samen met vrienden en familie de feestdagen te vieren. Dit jaar worden er meerdere evenementen en diners gehouden om de verschillende gelegenheden te vieren. Zie hieronder een overzicht van alle evenementen die gepland staan. We hopen u te mogen verwelkomen in Derlon Maastricht om samen gedurende deze speciale tijd mooie herinneringen te creëren .

Thanksgiving 2019

Vier een traditionele "American Thanksgiving" bij Derlon, geniet van een 3 gangen diner tijdens een avond met live muziek van Roots Heritage Orchestra

Musical Dinner Show 2019

Broadway komt naar Derlon! Begin de feestelijke December maand met een unieke muzikale avond. Bekijk hier het speciale 3 gangen Musical Dinner menu.

Kerstborrel 2019

Start de kerst periode met een feestelijke borrel, samen met collega's, vienden en familie. Geniet samen van een heerlijk drankje en beleef een avond met live kerst muziek van Roots Heritage Orchestra

Kerstavond 2019

Reserveer uw tafel tijdens de feestdagen bij Derlon Maastricht en geniet van een sfeervol 5 gangen Kerstdiner. Bekijk hier het menu

Eerste Kerstdag 2019

Reserveer uw tafel tijdens de feestdagen bij Derlon Maastricht en geniet van een sfeervol 5 gangen Kerstdiner. Bekijk hier het menu van Eerste Kerstdag.

Tweede Kerstdag 2019

Reserveer uw tafel tijdens de feestdagen bij Derlon Maastricht en geniet van een sfeervol 5 gangen Kerstdiner. Bekijk hier het menu van Tweede Kerstdag.

Oudejaarsavond 2019

Reserveer uw tafel tijdens de feestdagen bij Derlon Maastricht en geniet van een feestelijk 5 gangen diner. Bekijk hier het menu van Oudejaarsavond.