Derlon Hotel Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6
6211 HD Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 321 67 70
Fax: +31 (0)43 325 19 33

Zakelijk

Vergaderingen, groepsactiviteiten & meer...

Derlon Hotel Maastricht is dé uitvalsbasis voor de zakelijke gast die op zoek is naar comfort en kwaliteit. Gasten die een zakelijk verblijf willen combineren met ontspanning, beleving en verwennerij op een inspirerende toplocatie zullen zich zeker thuis voelen. Samen met onze partnerlocaties kunnen wij uw zakelijke en feestelijke bijeenkomst organiseren tot maar liefst 500 personen.

Ideefixe Politiek Cafe from Orange Media on Vimeo.

Vergaderen

Bekijk hier alle mogelijkheden wat betreft uw zakelijke bijeenkomst in het historische centrum van Maastricht.

Groepsactiviteiten

Breid uw verblijf in Maastricht uit met een authentieke groepsactiviteit. Zeer geschikt voor onvergetelijke bedrijfsuitjes, spectaculair personeelsfeest, dynamische teambuilding, maar bijvoorbeeld ook voor uw bijzondere familieweekend.

#OUTOFOFFICE

Een inspirerend event kan juist buiten de kantoormuren om tot nieuwe inzichten leiden. Een diner met collega's, of een training op locatie levert vaak meer op dan een lange vergadering. Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie mee #OUTOFOFFICE kunnen nemen, neem dan contact met ons op. Wij stellen Derlon graag aan u voor!

Private Dining

Restaurant Derlon is uitermate geschikt voor private dining. In overleg met onze chef-kok houden wij graag rekening met al uw wensen voor uw zakelijk of feestelijk diner of lunch.