Derlon Hotel Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6
6211 HD Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 321 67 70
Fax: +31 (0)43 325 19 33

Arrangementen

Hoe lang u ook bij ons blijft overnachten, of wat de reden van uw verblijf ook is, onze medewerk(st)ers zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Derlon ervaart u echte gastvrijheid in het hartje van Maastricht.

Neem hieronder een kijkje bij onze arrangementen en geef uw verblijf een verrassende draai.

Derlon Exclusief

In de afgelopen 2 maanden zijn 42 hotelkamers, corridors en trappenhuizen gerestyled door Studio Edward van Vliet. Een exclusief arrangement om het met u als gast te vieren!

Maastricht Midweekend

Van zondag tot en met donderdag viert Maastricht het Midweekend. En dat betekent dat u doordeweeks kunt genieten van een speciaal ontwikkeld verrassend aanbod waarmee u de diversiteit van de stad leert kennen.

Sterrenarrangement

Genieten op sterrenniveau in hartje Maastricht! Een luxe overnachting inclusief uitgebreid 5-gangen diner bij Tout à Fait (bekroond met een Michelin-ster).

André Rieu 2018 Arrangement

Beleef André Rieu op het Vrijthof! Boek nu uw hotelarrangement bij Derlon Hotel Maastricht en verblijf in luxe op minder dan 5 minuten loopafstand van het concert.

Short Summer Stay

Op zoek naar een zomers verblijf in Maastricht? Boek dan nu deze Short Summer Stay en geniet van een zomer vol activiteiten.