Derlon Hotel Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6
6211 HD Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 321 67 70
Fax: +31 (0)43 325 19 33
Derlon 150 years

SPECIALE ARRANGEMENTEN

MICHELINSTER ARRANGEMENT

MICHELINSTER ARRANGEMENT

Ontdek Brasserie LOUIS en Sterrenrestaurant TOUT A FAIT en prikkel uw zintuigen. U kunt rekenen op passie voor gastronomie en gastheerschap in een unieke sfeer waarin u wordt verwelkomd.

Valentijnarrangement

Valentijnarrangement

Op 14 februari is het weer zover, Valentijnsdag! Steel het hart van uw geliefde met een romantisch verblijf in Derlon Hotel Maastricht. Ontdek alle  mogelijkheden en geniet van culinaire gerechten in een romantische setting.

TWEE KEUKEN ARRANGEMENT

TWEE KEUKEN ARRANGEMENT

Bij Brasserie LOUIS en Wijnrestaurant Mes Amis kunt u rekenen op passie voor lokale gastronomie en gastheerschap evenals een unieke sfeer waarin u wordt verwelkomd.

Andre Rieu Walking Tour Arrangement

Andre Rieu Walking Tour Arrangement

Kruip in de huid van André Rieu en wandel langs zijn favoriete plekken in Maastricht. Van het huis waar hij zijn jeugd doorbracht tot het Vrijthof waar hij jaarlijks zijn zomerconcerten geeft. Je komt het allemaal tegen tijdens deze wandelroute.

Paasarrangement

Paasarrangement

Op 31 maart komen de paashaas en de klokken weer onze richting uit. Geniet van een gezellige overnachting gevolgd door een uitgebreid paasbuffet de volgende dag in Derlon Hotel Maastricht.