Derlon Hotel Maastricht
Onze Lieve Vrouweplein 6
6211 HD Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 321 67 70
Fax: +31 (0)43 325 19 33

Arrangementen

Hoe lang u ook bij ons blijft overnachten, of wat de reden van uw verblijf ook is, onze medewerk(st)ers zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Derlon ervaart u echte gastvrijheid in het hartje van Maastricht.

Neem hieronder een kijkje bij onze arrangementen en geef uw verblijf een verrassende draai.

Maastricht Midweekend

Van zondag tot en met donderdag viert Maastricht het Midweekend. En dat betekent dat u doordeweeks kunt genieten van een speciaal ontwikkeld verrassend aanbod waarmee u de diversiteit van de stad leert kennen.

Sterrenarrangement

Genieten op sterrenniveau in hartje Maastricht! Een luxe overnachting inclusief uitgebreid 5-gangen diner bij Tout à Fait (bekroond met een Michelin-ster).

Herfst Arrangement

Op zoek naar een zomers verblijf in Maastricht? Boek dan nu ons Herfst Arrangement en geniet van een najaar vol activiteiten.

Kerstarrangement o.b.v. 1 nacht

Vier dit jaar de feestdagen bij Derlon en geniet tijdens Kerst van een magisch verblijf middenin het historische centrum van Maastricht.

Kerstarrangement o.b.v. 2 nachten

Vier dit jaar de feestdagen bij Derlon en geniet tijdens Kerst van een magisch verblijf middenin het historische centrum van Maastricht.

Sylvester Arrangement

Vier oud & nieuw in stijl bij Derlon Hotel Maastricht en ga het nieuwe jaar goed van start!